Hledání

Hledání

Vidím tvou tvář na vzdáleném místě,
tisíce mil je vzdálená tvoje tvář.
Tak mi řekni, kdo je tady lhář?
Něco jsme si slíbili, to vím jistě.

Tvou fotku stále mám, snad ty máš mou.
Slíbili jsme si, že se zase potkáme.
Doufal jsem, že to jen tak nevzdáme.
S vidinou setkání teď kráčím tmou.

Vídám tě ve snu, ale jsi tak vzdálená.
Nikdy nevybledne, tu vzpomínku si uchovám,
své srdce i zčernalou duši za to dám
protože celý svět pro mě znamená.

Běžel bych ti vstříc, i kráčel po tvém boku,
nebo zůstal stát, kdybys chtěla.
Snad ta přání byla příliš smělá
a proti nám osud se dal do útoku.

Chybíš mi každým dnem víc a víc.
Chybíš mi víc, než dokážu říct.
Někdy je těžké najít správná slova
a tak tě hledám zas a znova.
Autor G30R63, 27.02.2021
Přečteno 120x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak stále hledám ten úsměv jediný
možná že schovává se davu,
zas osaměle proti proudu plavu
a nikdo z nás není bez viny...
Opatruj se a krásný večer přeji :)

10.03.2021 18:45:54 | Emily Říhová

Hodně smutné, když jeden lásku vzdá**

27.02.2021 10:44:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí