Jsem Ďábel

Jsem Ďábel

Anotace: jsem jsem jsem

Jsem neuvěřitelně
vmeten
do kola zapomění
Vše se točí
kolem své osy
a já visím
hlavou dolů
v tomto bláznivém
světě
Člověk,
který na mně plivnul,
netušil,
že si podepisuje
svůj rozsudek smrti
Takhle je to však správné
- hnít ve svém vlastním "já"
Na co sáhnu,
to do týdne skoná
Správně, správně...
Jen tak dál
Chci vás
všechny osahat
Tím ukázat,
jak vás mám rád...
Autor Elena Suchomel, 13.03.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomuhle se říká živočišnost a upřímnost. Nemám slov.

14.03.2007 16:26:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí