My

My

❤️Těším se na naše,
společné chvíle,
Chci s tebou sdílet,
všechny moje tajné cíle.

Bez tebe by můj život neměl smysl,
Nedokážu si představit, že se k jiné tisknu.
Všechno co mi chybělo, ty mi doplňuješ,
To nejkrásnější slyšet je, jak mě miluješ.

Dáváš mi nový dech,
Když jsem s tebou,
Můj tep,
Je jako hladový lev.

Tvoje kůže je na dotek příjemná,
Jako v lese mech.
Vím že s tebou život nikdy nebude pech.
Jsi sladká jako med,
Každé tvé slovo mi bere dech.
Autor Pnick, 11.03.2021
Přečteno 153x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať Ty a já změní se v my
a nic vám nevezme vaše sny...
Krásný den :)

18.03.2021 13:24:54 | Emily Říhová

Hezké.

14.03.2021 18:15:05 | mkinka

To je láska
..jako hrom
když se spojí v pevný strom:))
Ať se daří..ty společné chvíle mít.

12.03.2021 09:48:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí