Záblesk

Záblesk

Vstříc vesmírným výšinám,
nekončícím nebeským hladinám.
Posouvali se po světě
navždy uzavřeni v raketě.

Hledali okraj světa,
vodopády padající do ticha.
Našli pouze kapky rosy,
tříštící se do věčnosti.

Tečky světel symfonii rozehrály.
Vesmírné ticho zbožňovali.
Sen pomíjivý leč krásný,
rozplynul se po světě beze spásy...
Autor MrPterodaktyl, 18.03.2021
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST.

28.03.2021 10:38:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí