Barvy

Barvy

Anotace: jakou si vyberete?

Nemyslím, že lhát je vždy špatné
jako čiré sklo může být i matné!
Tak i já se nesnažím vidět jenom černou a bílou
obvykle tyhle dvě barvy splynou...

a ztratí se v rozbouřeném davu,
ale vždy to má jednu vadu!
K černé se nikdo nepřizná
a bílá je moc líbezná...

A tak šedivá se dere do předních řad...
Autor Kariš, 13.03.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu, ostatní barvy jsou jen odrazem těchto dvou.

13.03.2007 15:15:00 | Cryoman

dola pěkné, ale co další barvy - červená, modrá,žlutá...

13.03.2007 13:29:00 | danav

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí