Čtyři mocné elementy

Čtyři mocné elementy

Anotace: Jestliže není nic,k čemu se dá víra připsat,pak čemu máme odevzdávat naši mysl?

O čtyřech pánech...
... jednom snění,
... o tom všem,
... co náš svět mění.

Prvá Voda...
... Chlad,
... život dává,
... život bere.
... Vlhko,
... někdy pláče,
... někdy se směje.

Druhý Oheň...
... Teplo,
... láska srdce zaplní,
... vášeň mocné koření.
... Sucho,
... není slza v oku hněvu,
... není slova pro nedůvěru.

Třetí Vítr...
... Teplo,
... pohrává si s duší,
... osud kreslí tuží.
... Vlhko,
... za nebe modré bez mráčků,
... za košík plný bodláčků.

Čtvrtá Země...
... Sucho,
... jak sopka lávu chrlí,
... jak divoké včely.
... Chlad,
... za krásu luční květiny,
... za chuť lesní maliny.
Autor Cryoman, 13.03.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezka...

03.09.2007 12:22:00 | carodejka

Krásně napsané a zdás e mi že i námět je originální

18.03.2007 15:50:00 | Santinan Black

No, moc originality v tom nevidím... ale snaha se cení.

13.03.2007 16:00:00 | Bajík

Třeba touhám, prožitkům..rannímu svítání a večerním návratům...(trochu odpovědi na anotaci..)
Umíš oslovit...

13.03.2007 14:39:00 | Teri Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí