Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Je čas jít o dům dál?... .

V modravé dáli
tam krásný je květ.
Tak na cestu se vydat,
jít k němu přivonět.

Co doma už jen páchne
zatuchle je znát.
Tak líbezný kvítek
v zahrádce zalévat.

Tak najít ten klid
v zahrádce ten květ mít.
Tak sebe,co starý strom
k němu se přesadit.

Rozprostřít větve v šíř
poskytnout přístřeší.
Stvořit tak kvítku kout
kde nic se moc neřeší.

Políbit lístek listem
Dát kapiček rosy pár.
Navzájem moct se těšit
Být pro druhého dar.
Autor Protos1182, 24.03.2021
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Rozmarýna, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Být pro druhého dar. Hezká věta.

24.03.2021 08:06:39 | mkinka

;0)

24.03.2021 14:27:30 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí