Střípky pravdy

Střípky pravdy

Střípky pravdy

Do nekonečna
sbíráme
střípky své pravdy

srdce probuzené
mysl uvolněná
našla smysl
ve svém záměru

láska boří vše
co si vystavěla
ona přijímá
to s radostí

láska otevírá
srdce
zavírá ústa

kde se nacházíš
nemusíš zůstat

sladké snění
všechno změní
verše začneš
psát

máš se rád?

v lásce
se srdcem
smát
můžeš dávat
i brát
srdce je s tebou
za jedno

dávno spředlo
svůj plán
vem si ho sám
buď jeho pán

plán plánů
co ty víš
brzy něco zvíš

láskou máš
nabitý tvar
je to div
je to čar

láska s tebou
dělá divy
máš vše
co slíbí

tobě dobře je
je tu naděje
naděje pro
všechny

Autor sovaa, 26.03.2021
Přečteno 116x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí