Po smrti

Po smrti

Jednou přijde ráno,
Kdy před nebeskou bránou
Má duše volná bude stát.

Svatý Petr s knihou hříchů,
Andělé, co jsou jen k smíchu,
Není proč se bát.

Vždyť já vím už dlouhé roky,
Kam povedou mé příští kroky,
Až se ze mě stane prach.

Schody do nebe,
Si nechte pro sebe,
Já budu v pekle karty hrát.
Autor jaxe.mate, 29.03.2021
Přečteno 141x
Tipy 10
Poslední tipující: danaska, Jeněcovevzduchukrásného, Imaginant, Emily Říhová, mkinka, Frr, blues
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak ať Ti padá dobrá karta ;)

13.04.2021 22:08:18 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí