Nepozvaný

Nepozvaný

Anotace: ...

Vmestil sa ti do piesne.
Do tej, ktorá mala patriť iba mne.
Nám.
A predsa.
Nejako tam vošiel.
A ja?
Ostávam sa deliť.
O pesničku, o spomienky, o teba.

A hoci viem, že nie, tak predsa.

Žiarlim na cudzinca, ktorého spomienka mi ani nepatrí.
Žiarlim na možnosti,
na čo keby.
Žiarlim na seba, na neho, na teba.
Žiarlim, lebo neviem inak.
Žiarlim, lebo krehkosť je tak desivá.
Žiarlim, lebo keby som to nerobila,
desilo by to ešte viac.
Autor Sofia Filein, 30.03.2021
Přečteno 159x
Tipy 8
Poslední tipující: Helen Mum, enigman, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sugestivní verše... tolik prostoru i tísně v nich je, milá Sofie.

Helen :-)

08.01.2023 12:41:41 | Helen Mum

no když už tak to je lepší žárlit než se děsit..

07.04.2021 13:31:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí