Život pro tebe

Život pro tebe

 

Kdepak si drahá?
Kam pak ses schovala?
Co si to děvče za sebou nechala?

Kdepak je něha tvá?
Kam pak se ztratila?
Kohos to zase zranila?

Kdopak si děvče tentokrát?
Jakou sis nasadila tvář?
A kam schovala svatozář?

To není život pro tebe
To přece drahá víš
Nebo snad klidně spíš?

Já totiž vím že ne...

Autor Klára Němcová, 31.03.2021
Přečteno 220x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Psavec, Iva Husárková, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Málokdo si může dopřát spánku spravedlivých, zdá se že to patří k životu

01.04.2021 08:02:44 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí