Co je ti mami?

Co je ti mami?

Anotace: Když se dítě začne ptát...

Co je ti mami?

Hrnek padá,
sklo se tříští,
střepy sněží na podlahu.

Dech se krátí,
slzy v očích,
bezstarostnost už je v tahu.

Co je ti mami?
Co máš s rukou?
Proč kulháš na tu nohu?

Co je ti mami?
Půjdeme tančit?
Proč nejsi krásná, jako jiné mámy?

Co je ti mami?
Má mi stačit,
že pochopím to,
až větší budu?

Co je ti mami?
Nechci mít Tě...
před kamarády pro ostudu.

Co je ti mami?
Budeš zdravá?
Spraví se ti nožička?

Co je ti mami?
Proč jsi jiná?
Ptá se tvoje holčička...
Autor Jajja, 01.04.2021
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: přema, jenommarie, Psavec, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děti jsou vnímavý..ale i chápavý.;)
Spíš bych řekla že ty jinakosti řešíme více my dospělý..v dětských očích...je maminka princezna..ať už má jakékoliv omezení..je jenom jedna jediná, ta nejdůležitější.

01.04.2021 21:49:45 | jenommarie

ST. Velmi dobře vyjádřeno.

01.04.2021 09:37:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí