Poslední den léta

Poslední den léta

Anotace: Krásná to zem, radost pohledět. Jen v ní něco chybí...

Sluncem zalité údolí

Remízky planou zelenou vlnou

Štíty hor majestátních

Kobyla toulá se, smutnou krajinou.

 

V zeleném ohni údolí

Lidskou bys marně hledal stopu.

Kde je beton zlámaný

Není už člověka ve středu ruchu.

 

Hřiby lidí vystřídaly

Po dlouhých staletích

Hřiby Přírody.

A džungle Zemi vládne zas.

Byl poslední den léta.

 

Autor Jinax, 01.04.2021
Přečteno 165x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí