Hlasitě tiché přání

Hlasitě tiché přání

Anotace: Děkuji za shovívavost s mým večerním, ještě slušným, rozjímáním.

Prožít volnost,touhu,lásku,
nebýt loutkou na provázku.
Doběhnout až na kraj luk,
dostat z hlavy všechen ruch.

Vnímat krásy našeho bytí,
nežít jako psi, zbití.
Slyšet ptáky cvrlikat
nemít důvod zavzlykat.

Užívat život plnými doušky,
neučit se slov pro papoušky.
Používat vlastní hlavu,
zvednout oči, tím i bradu.

Buďte silní, buďte hrdí,
kolem nás to řádně smrdí.
Autor JenAby, 02.04.2021
Přečteno 146x
Tipy 4
Poslední tipující: Protos1182, Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a bez příkras :0)

20.04.2021 01:17:16 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí