Infantilná

Infantilná

Anotace: deti, dcéra, detstvo

Infantilná,
trochu hravá.
Pred tebou
sa zajakáva.

K pravde hľadá
druhu stranu -
veci, čo
sa ešte stanú.

Rozumie im
dokonale.
Pre ňu slová
nie sú malé.

Uhlík nájde
pred rozpadom.
Som jej veľkým
protikladom.

S úspechom
sa rada bije.
Neuznáva
ilúzie.

Kruhy Kresli
do červena.
Kto vie, čo
to neznamená?

Občas sa
aj na mňa pýta.
Bojí sa,
že bude bitá.

Teraz sa už
z toho smeje.
Všade tam
kde ešte nieje.
(Janko Choma)
Autor Jannko, 04.04.2021
Přečteno 172x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná....ST..

06.04.2021 21:29:22 | Jaruška

libozvučná slovenčina miluju ji :-))

05.04.2021 03:57:38 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí