Puls nitra

Puls nitra

Anotace: Dlaň je něžná i pevná, jako list. Z té mé můžeš stále číst

Pulsují dlaní,tisíce žilek.
Život tak proudí do skrytých míst.

Tak dlaň co podobna listu
o mnohém mnohé dokáže říct.

Tak listu podobna hřeje a dává,
něžně i ovine květinu svou.

Na slunci velmi hřeje se ráda,
Sílu tak vstřebává z té hvězdy hvězd.

Jemná a něžná dlaň jako list.
Tak také mnohé dá se z ní číst.

Nastavit dlaně a listy číst.
Život v nich pulsuje, barví se list.

Barvy má abstraktni, není tam čas
Jen nitro napoví, co skryto je v nás.
Autor Protos1182, 09.04.2021
Přečteno 144x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Veršotepec, Iva Husárková, Vivien, šerý, Marten, V.N.Losinský, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí