Podstata

Podstata

Anotace: Rozvilas jedinná podstaty mojí květ. Jsi proto jedinná kdo smí si přivonět

Rozvilas jedinná
podstaty mojí květ.
Jsi proto jedinná
kdo smí si přivonět.

Dotkla ses kořenů
dala jim sílu a řád.
To proto nezlob se
mám Tě tak rád.

Bez Tebe chaos,
smutek a zmar
tak uvnitř duše,
byl jsem snad stár.

Dala jsi smysl,
touhu a dar.
Za každou chvilku
cokoliv bych dal.

Jsi pro mě něčím,
co bojím se říct.
Jsi prostě svit
víc jak miliónů svic
Autor Protos1182, 10.04.2021
Přečteno 110x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Měsíčník, Veršotepec, Vivien, mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí