Nafurt

Nafurt

Anotace: nebo napořád?

Jsi někdy nešťastný tak
Že nemůžeš dýchat
Jediné
Co tě drží při smyslech jsou slzy
Které tečou po tvářích
A vytváří vlastní mapy
Co smetené rukou
Přestávají existovat

Vysnili jsme si variantu nebe
Se skřípějící postelí
Nebo je to peklo
Které musíme přijmout
Smířit se se vším
Co přišlo
I absencí boha prostupujícího vším

Přijmul jsi někdy bolest
Ze seznámení
A pomalého umírání
Způsobeného láskou
Z osamění
Nebo nad tím nepřemýšlíš tolik
Jako já

Protože jediné co chci
Jsou životní jistoty
Které přichází
Se sebepřijetím
Sebeláskou
A tvým odchodem
Který bude tentokrát
Napořád
Autor její alter ego, 15.04.2021
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: horečka., Marten, Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Iva Husárková, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...žít je jistota, že nic není jistý...;-)

31.05.2021 15:43:24 | Marten

Smutné
..ale ta sebeláska pomáhá v těchto chvílích.
A pak..kdoví co přijde..hlavně to trápení ať dlouho netrvá.
Hodně štěstí ** ti přeji

16.04.2021 11:16:23 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí