Rozloučení

Rozloučení

Anotace: O odchodu jednoho přítele, po kterém byla tato básnička napsána...=(

Odešla jsi a nás tady nechala
Byla jsem s tebou a plakala
Plakala, protože tys umírala

V očích ti život pomalu vyhasínal
Byla jsi klidná, když věčný spánek si tě bral
Byla jsi statečná, obdivovala jsem tě

Hladila jsme tě, abys nebyla sama
Ty ses nebála, byla jsi s náma
Nyní již netrápíš se, je ti lépe
V očích jsem ti viděla smrt, jak se do nich sápe

Byla jsi skvělý přítel
My vyřkli nad tebou ortel
Snad chápala jsi, že nechceme tě trápit

Ťapinko, nyní z nebe hlídáš naše kroky
Byly krásné naše společné roky
Já nezapomenu. To ti slibuji
Nyní si ve smutných slovech libuji
Autor Santinan Black, 13.03.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to, že je to smutné je to ale čtivé..nevím jak jinak to vyjádřit...A přeju málo takových zážitků, ale hodně tak pěkných básniček a tak celkově psaní :o)

14.03.2007 20:25:00 | Jiřina

To je pravda,tohle se nedá komentovat...

14.03.2007 15:47:00 | Jaina Solo

Tohle se těžko komentuje... =(

14.03.2007 08:17:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí