koupím si pomeranč

koupím si pomeranč

mám CRP 5,5 miligramů na litr
údaj pro můj život limitující
není to úplně skvělé
ale lepší než posledně

čekám ve Vodičkově na zastávce
než nastoupím do tramvaje
za Florencí projela
pod Negrelliho viaduktem
minula krámek
s voňavým a čistým zbožím

na Palmovce k obědu
buď moravský vrabec
nebo španělský ptáček
cestou Ke Stírce
toužím pochopit španělskou vesnici
vysoko v horách

nebo si v Kobylisích
koupím pomeranč
a zapadnu do metra vstříc Ládví
vím
že je to buližníkový vrch
a nevím
k čemu je mi ta informace dobrá

doma si zazvoním zvonkem
od paní Dytrychové
nakonec si vzpomenu
jak jsem míval CRP také 800
a život je stále ...

Autor kvaj, 17.04.2021
Přečteno 141x
Tipy 7
Poslední tipující: Karin Misařová, Iva Husárková, Psavec, Krahujec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí