Fotka

Fotka

Anotace: Fotka dítěte, které je nyní žena, která je mi velmi blízká.

Ty oči
úplně jiné než ústa
nerozumím
utrpení či radost ?

vidím tam obojí
kéž láska oseje místa pustá
tvá duše kéž bolest ustojí

před mýma očima
se míhá a mění
nevím, co v tom je
ale vidím utrpení

a jednou
to až přijde čas
snad, vždyť ještě neumřela naděje
On odejme utrpení pás
tvé oko se radostí usměje

A to je naděje.
Autor Šantir, 13.03.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadějné :)

14.03.2007 08:49:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí