Radost

Radost

Je krásný den
mohu Jí psát.
A spoustu radosti
dostat i Jí dát.

I řádek psaných pár,
obrázek i stačí.
Tak na světě pak
jsem zase pro Ní radši.

Radosti i trápení
vše to mi může říct.
To proto jsem tu,
tak dávat chci i víc


~☆~
Autor Protos1182, 22.04.2021
Přečteno 106x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí