Mysl

Mysl

Jsi žena úžasná
Mysl mám Tě plnou.
Tak v lesním mlázím,
jsi kouzelnou srnou.

Vůni lesa vnímám
neuhnu krok stranou.
Jak srnec v lese,
na srnu se dívám.

Tak vůně nová
podrostem se line.
Snad třeba jednou
blázen s srnou splyne.

~☆~
Autor Protos1182, 23.04.2021
Přečteno 114x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí