Iracionálně racionální strachy

Iracionálně racionální strachy

Anotace: Já jsem asi prašťená něčím přes palici...

Známe se jen krátkou chvíli,
Už můj mozek zase kvílí,
Co když tam to, co když toto,
Já fakt neprosím se o to.


Co když zase bude zle,
Co když působím vlezle,
Co když rozpadnem se v prachu,
Kvůli zasranýmu strachu?


Co když jedna z nás se spálí,
Třeba jiní by se smáli,
Tomu, jak se hloupě bojím,
Vím já, jestli o ní stojím?


Ty pocity moc dobře znám,
Nikdy to, jak si vzpomínám,
Dobře fakt nedopadlo,
Co mě to zas popadlo?





(Co když nenechám ho být,
A nebudu mít nikdy klid?)
Autor Amiradi, 27.04.2021
Přečteno 187x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Emily Říhová, Elis1ě, mkinka, Discipulos, Roser, Iva Husárková, Psavec, Frr, Rozmarýna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím. Strach je součástí života. Musíme ho přijmout a naučit se s ním žít.
Zvlášť po těžkým životních situacích dělá velkou neplechu, ale musíme se nadechnout. Přeji hodně síly.

09.05.2021 14:43:53 | mkinka

Velmi pěkně řečeno. Moc děkuji za podporu :)

09.05.2021 20:02:30 | Amiradi

Já také děkuji. Posílám vřelé objetí, ať dobře je Ti.

03.06.2021 12:13:30 | mkinka

Děkuji, já tobě též pro dnešní pěkný den :)

07.06.2021 14:45:49 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí