Zrzavého bárky na pobřeží II

Zrzavého bárky na pobřeží II

Anotace: Ztroskotanci

Koráb modrého auta

uvázl na mělčině návsi

 

Po chvíli od něho odrazily

dva záchranné čluny

červených lodiček

 

Posádky o pěti prstech

usilovně veslují

k Albionu

 

Posádky vyšplhají

na skaliska bílé postele

se zeleným povlečením

 

Z druhé strany

dorazily černé škunery

námořníci nejistě dovrávorají

k prostřenému stolu

na pevné půdě

 

Brzy zas líbají

hladiny ve sklenicích

hladí předzvěsti ve skle

připíjejí na příští vyplutí

Autor Kaj, 29.04.2021
Přečteno 126x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva uchopená představivost. Bez šablony vystřižená neotřelost, která jistě nenudí*

29.04.2021 20:26:20 | šerý

Milý Šerý, díky, krásný den i víkend

30.04.2021 08:03:27 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí