*-*A zítra,juchů...

*-*A zítra,juchů...

Anotace: ~~~~~ten den~~~~~

 

*******************
‭„ČARODĚJKY”
‭ze servisu si vyzvedněte
‭opravená pometliště
‭a jak se píše v každém komíně
‭o půlnoci letíme..
‭/a žádné až příště.
‭Na cestu přibalte si smích
‭a flašku rumu,v noci bude zima
‭tu radost nikomu neuděláme
‭u ohně se neohříváme.

‭A na tom „šibeničním vrchu”
‭uděláme trochu vzruchu
‭až do rána se tam juchú a hoduje
‭opeče se sele,rum se vypije
‭potom se zpívá,tancuje a křepčí
‭černého kocoura a sovu
‭dostane nejlepší.

‭Měsíc a hvězdy už dávno spí
‭nás už svědí bradavice
‭tak potichu a tajně se ztrácíme
‭ke všem chlapům,klukům do světnice
‭do sklepa odložíme pometliště
‭a těšíme se teď na příště.
‭Tak holky,zase za rok
‭my máme na 30.duben nárok.

‭~~~~~~~~~~

**********************

Autor Květka Š., 29.04.2021
Přečteno 93x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Iva Husárková, šerý, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noooo nemyslím že je to jen jeden den v roce...

04.05.2021 07:36:43 | enigman

tak prozraď i ty ostatní...juch...

04.05.2021 16:11:24 | Květka Š.

jáj to bude velký milé dámy čarodějky juchů!!! :-))

30.04.2021 03:42:49 | Iva Husárková

Hurá na sabat.

29.04.2021 19:57:28 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí