Sklad snů

Sklad snů

Zabrouzdala jsem ve snovém skladu,
spousty vzpomínek mezi tím,
hledám smysluplnou větu,
doteď s kým v nich chodím nevím.

Procházím sama temnou uličkou,
co moje oči nenajdou,
období nádherných vzpomínek,
které je fuč.

Na konci uličky vypadená karta,
snová část, upadá do jiné části,
ze skladu se vytrácí,
nejspíš bez možnosti vrácení.
Autor Vydima27, 06.05.2021
Přečteno 122x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí