Identita

Identita

IDENTITA

Napadá mě jedno,
co já tady dělám,
identitu vlastní
zase někde hledám.

Vždyť se přece znám,
vím už na co mám,
tak proč se tu sakra
takhle užírám.

Zase mě tu semele
nějaký soukolí,
někdy je to síla,
jindy to ani nebolí.

Makám jako šroub,
pořád dál a hloub,
ale proč jsem tady,
si nemůžu vzpomenout.

Pomoz mi můj Bože,
zas se na zem vrátit,
nemůžu si přece
život takhle krátit.

Venku slunce svítí
a já tady sedím,
shánět živobytí,
o to se tu snažím.

Všechno co chci mít,
je jen ticho, klid,
taky dobrou práci,
mít čas na legraci,
žít a nechat žít.
Autor Nona, 12.05.2021
Přečteno 114x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí