V bludišti

V bludišti

Osamělá

žena ztracena v bludišti několika možností

zmatená a vystrašená

hledá správnou z cest
překážky zdolává
uniká od starostí
intuicí nechává se vést

Vyčerpaná

na každém kroku další rozcestí

Která z tras dovede ji ven?

Zastaví
víčka sklopí
zhluboka se nadechne
koutky nadějí zacukají drobným úsměvem
v tu chvíli ona ví,
že to nevzdá a dojde si za svým snem..
Autor Soliteria, 23.05.2021
Přečteno 215x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Vivien, Psavec, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji krásný splněný sen.

24.05.2021 21:51:17 | mkinka

Mockrat děkuji za milé přání

24.05.2021 22:45:36 | Soliteria

Děkuji za milou odpověď. Přeji vše dobré. Hezký večer.

12.10.2021 18:14:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí