Vzdor

Vzdor

Kreslím si ze spaní,
na duši obrázky.
S tvou řasou na dlani,
růžové procházky.

Osudu nítě spředeny,
ve větru létají si krajinou.
Sny nejde žít bez změny,
byť ty jsi mojí jedinou.

Rány na těle z milonu pádů,
obklady z retů tvých mě léčí.
Miluji vzdor předpokladu,
že zemřu znovu v křečích.

Osude chvíli stůj,
počkej na mě minutku.
Živoje ty jsi můj,
neutopím tě v zármutku
Autor petrzal, 26.05.2021
Přečteno 92x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Iva Husárková, šerý, carlita, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí