Rozhodnutí

Rozhodnutí

Když vzduch se vlní,
před bodem zlomu chvíle.
Význam času se plní,
šance dosáhnouti cíle.

Pod pláštěm emocí ve dvou,
nejen břicho je neklidné.
Cítím svou buňku každou,
než pokus rozhřešení nabídne.

Nad hladinou váhání,
zvládnu to nebo zemřu?
Nejistota práce mé na přání,
zda odvahu náhle vzedmu.

Vždy stejný pocit z rozcestí,
jen věkem nervozita silnější se zdá.
Doufat v štěstí či vlnu bolestí,
co rozhodnutí mé mi dá.
Autor petrzal, 27.05.2021
Přečteno 106x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké

27.05.2021 14:50:43 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí