*-*Láska co kdysi byla

*-*Láska co kdysi byla

Anotace: ~~~~~~|:-)~~~~~~

*************************
Láska co kdysi dávno byla
~tenkrát jsem tě milovala~
ta co ale teď nikde není
~to je vážně nadělení~
a že jsem holka jako květ
~uvadl,tak beru zpět~
hned dám se do hledání.
~Božínku,už nikde není~

A být jak kniha vzpomínek
~stárnu,jako celý svět~
mít i z moře kamínek
~nemohu ho vrátit zpět~
v peněžence mám tvé foto
~byl jsi fešák,vážně zlato~
odešel jsi,proč? Prý proto.

Dnes potkala jsem jiného
~na první pohled sympaťák~
ten nabídl mi rudé růže
~a já si jen tak vzdychnu ách~
zeptal se v parku u lavičky
~a v trávě kvetly pampelišky~
zda posadit se může.

Může. A díky za tu růži...

~~~~~~~~

*********************

Autor Květka Š., 27.05.2021
Přečteno 101x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Marten, Iva Husárková, Vivien, Psavec, petrzal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná Báseň :-)

28.05.2021 16:39:04 | Tessa98

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí