*-*A týden utekl jako nic

*-*A týden utekl jako nic

Anotace: ~~~~~tě pic~~~~~

 

----------------------------
Od pondělí do pondělka
týden letí.Jako včelka,
je šikovná,sbírá pyl
čmelák se dnes přesladil.
Od úterý do úterý
to přejdeme dny sedmery,
ať si děláš co si děláš
úterek však nepředěláš.

Od středy do středy další
to nikoho nevystraší,
středy,jako pravé „dámy“
za týden zas budou s námi.
Čtvrtek.To jste věděli?
Ten nám týden rozdělí
co bylo do čtvrtka to bylo
že bude za týden?
Jak je libo.

A je tu pátek,páteční,
dělat něco nového?Zbytečný,
na víkend myslet musíme
tak to dnes s pátkem zkusíme.
A máme sobotu,spíme dýl
každý se v posteli párkrát otočil,
no jo,mámo,už vstávám
bačkory pod postelí hledám.
Zítra je neděle,to se nedělá
proto se neděli říká NEDĚLA.

A týden utekl jako nic
a zítra…jé,je,
je zase pondělí...tě pic.

~~~~

***i nás je jako v kalendáři***

*******************

Autor Květka Š., 29.05.2021
Přečteno 124x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Iva Husárková, jenommarie, Vivien, Psavec, mkinka, šerý, Jackyl, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TĚ PIC... jo jo letí to měj stále tak báječné nápady a krásný den :-))

30.05.2021 03:50:52 | Iva Husárková

Krásný víkend Květuško * ST ;)

29.05.2021 21:25:24 | jenommarie

Tak to je milá báseň a na celý týden, prima nápad.

29.05.2021 21:06:07 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí