Černá růže

Černá růže

Anotace: ..psychopatická deprese..

Přijď jaká jsi
prostá a poctivá
dárek mám pro tebe..

..Ty nejdeš!?

Černou růži jem ti dal
a trny z ní otrhal
krev prolitá v mých rukách..

..Sedíš tiše v mukách.

Přijď jaká jsi
krásná a milá
Proč? Protože chci!..

..Ty nejdeš!?

Teď vím. Žárlil jsem
ale už červené tělo máš
a teď už mě znáš..

Černou růži na tvé tělo dám
teď už tě nehledám..

..Už nepůjdeš!!
..Už nechci!!
Autor Tvůj kamarád Kodein, 14.03.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí