Pro koledníky...

Pro koledníky...

Anotace: ..až v pondělí přijdou, já nabízím...:o)

Mám košíček štěstí, lásky a pohody,
rozdávám vše...jak sladké dobroty.
Velký kus zdraví, nabízím tam,
pro všechny lidičky, které já znám...
A taktéž radost a úsměv tu nechybí,
to pro každé oči vesele zářící.

Pochopení, úcta, naděje i víra,
od všeho kousek...já košíček otevírám...
naber si tolik, kolik jen chceš
a kolik ve své náruči uneseš.
Stačí jen chtít..
své srdce otevřít...
Autor Aniba, 23.03.2005
Přečteno 701x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí