Dobře, víš... .

Dobře, víš... .

Proč s Tebou je mi dobře 

i když směšný umím být

Proč Tebe, řekni Tebe

Já chtěl bych potěšit. 

 

Můžu být třeba blázen 

tak řekni,  co já vím.

To díky Tobě, sebe

Já - potěšit umím. 

 

Neřeším pitomosti

klid z Tebe v duši mám.

A že mě občas zebe

tak pak si zabroukám.

 

Jenom já vím co mám -

tam uvnitř schované. 

Jen Tobě to snad povím -

je to snad tetované.

 

Ta slova a ten obraz

v symbolech ukrytý 

Že jsem třeba blázen 

někdo to pochopí.

 

Na skalách klidně sedím

dělám, čeho jsem se bál.

Pak do dálky tam hledím

Obraz, život plyne dál... .

 

#

A dál ten obraz vidím

Když vstávám, usínám.

Tak uvnitř sebe nikdy

Tam nebudu uz sám...

 

 

Autor Protos1182, 15.06.2021
Přečteno 150x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, mkinka, Psavec, Marten, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí