Pláč OOP

Pláč OOP

Kovové srdce mi plakalo,
když ji do stíhačky nakládaly.
O takové bolesti se mi ani nezdálo,
židi vystřelej jí do skály.

Už jsme konečně vzlétli,
letěli rychlostí obrovskou.
Ve výšce, tam byli větry,
Potom odpálil mě s mou láskou.

Proč nemůžeme v míru žít?
Proč nejsem s rodinou?
Posteskl si smutný Žid.
Takovou věc chtěl jedinou.

Malý Ahmed hrál si s míčem,
Byl rád, že dnes je klid.
Rodiče už oplakal pláčem,
k čemu asi byl jim kryt?
Autor Spooker, 17.06.2021
Přečteno 107x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, klokotá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí