Mozaika

Mozaika

Malinké kamínky

barevné skládat 

Mozaiku barevnou

z kamínků tvořit. 

 

Obrázky barevné 

z kamínků,  z písku.

Obrázky pro mysl

pro vnitřní klid.

 

Ve víru barev

obrazy běží v čase 

Mozaiky různé 

delal bych zase.

 

~☆~

Autor Protos1182, 22.06.2021
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí