cesty

cesty

 

 

Hmota podléhá rozkladu 

stejným dílem vzniká 

 

transformuje se

 

větrem svetrem zimou létem 

letem světem  a tvým rtem.. 

sněhem který na jaře taje  

staré pověsti a báje 

jarní hudba máje

 

 lesní jahodou jsem 

kopřivovým čajem 

minerální vodou 

Krajem... 

 

 

atomy se tetelí blahem 

přeskakují z místa na místo 

 

už tolik let... 

 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 27.06.2021
Přečteno 126x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, MrPterodaktyl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc, snažil jsem se u tohoto textu trochu uvolnit ruku..

28.06.2021 06:54:33 | vůně mraků

světlo čisté nás odnáší zpět...
P.S. Máš to prďácký, líbí se mi to

28.06.2021 05:51:07 | MrPterodaktyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí