Konec dusna

Konec dusna

Anotace: Léto s jeho bouřkami života.

Konec dusna

Nezbedný dortík vykukuje zpoza kopce,
vzdouval se, přetékal z mísy sevřené úbočím hor.
Pastvinami bučí krávy, zvučely své zvonce,
neznajíc tóninu blesků, d-moll.

~•⊙•~

Klekání rezonuje vyprahlým korytem potoka,
paralela intimností, ionty nabíjí.
Vrtkavostí dortíku bleskla poetika,
srdce mocně udeřilo zvon, ticho roztříští.

~•⊙•~

Nebe zjizvené oslnivými výbuchy energie,
nadpřirozený výjev spoutal přelud.
Vševidoucí světlo přetváří strach v harmonii,
svěží vzduch popichuje osud.

Autor MrPterodaktyl, 28.06.2021
Přečteno 184x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Iva Husárková, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

29.06.2021 00:08:40 | mkinka

dekujiiiii :)

29.06.2021 07:18:02 | MrPterodaktyl

Rádo se stalo. Ta od kočiček.

02.07.2021 21:43:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí