VYLEZL PÁN V ČERNÉM SAKU

VYLEZL PÁN V ČERNÉM SAKU

Anotace: ...

 

vylezl pán v černém saku

s úhledně střiženým šedým vousem

se zlatými kapesními hodinkami 

 

,, pěknou škatulu majou 

a copa mi vezou? "

vytáhl lorňon

pečlivě si prohlížel štítek se jménem 

,, to nevezou mně... má úcta.." 

sedl na svůj velocipéd 

a v mžiku se ztrácel v horizontu 

 

najednou 

zničehonic 

 

 

vybouchnul

Autor Šimon Sáva, 01.07.2021
Přečteno 94x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když ti rakev vezou, nikdy si toho nevšimneš.

02.07.2021 03:36:49 | Now

mi by se to líbilo, jenže jsem se v tom ztratila a nevim kerej z nich vybouchl??? :)

01.07.2021 10:22:10 | Sonnador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí