V sobě si Starneš...

V sobě si Starneš...

Oblaka plná lži 

volební slib

co v každem leží 

jen kříčí:"Bude líp...".

 

Nezvaný politik 

rozdává s cizího krajice

stačí mu okamžik 

vykříčí si plíce...

 

Jen ty si drobný mince počítáš

nějak ho nechápeš?

v sobě si prohry sčítaš...

v sobě si Starneš.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.07.2021
Přečteno 135x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí