BEZEDNÝ KELÍMKY NA STROPECH

BEZEDNÝ KELÍMKY NA STROPECH

Anotace: ...

 

bezedný kelímky na stropech
špatný zprávy v horoskopech
čas se vleče
šťáva teče

 

už jsem se dlouho neholil
ani když byl
ples v opeře
ani v úterý
ani na jaře

 

jaká je opravdu tma?

 

jaká je opravdu tma?
asi má osvalená stehna
jako pštros
asi jo
a proč smrdí kmínem?

 

a pak jsem našel
volnost
tak jsem ji zabalil
a položil přede dveře
na rohožku

 

někdo otevřel dveře
tak jsem utekl
dovnitř

 

dveře bouchly

Autor Šimon Sáva, 02.07.2021
Přečteno 104x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, MrPterodaktyl, horečka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí