Podzim

Podzim

Anotace: Nemám ho ráda

Vyjdu ze svého domu,
zima ošlehne mi tvář.
Nevyhneme se podzimu,
ztrácí se slunce zář.

Mlha okolí pohltí zcela.
Kam se pověstné barvy ztrácí?
Zima je větší dnes, než včera.
Teplé počasí se od nás odvrací.
Snad jen barevné lesy stojí za zmíňku,
Než listí spadá a dostanou sněhovou peřinku.

Déšť je pana Podzimu vítaný host.
Bláto - z toho mám velkou zlost.
Zem pokrytá listím ze stromů spadaným.
Nemám ráda podzim, to již dlouho vím.
Autor brunnerka, 15.03.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, jen mi nesedí rytmus rýmu. Ale jen tak dál!

16.03.2007 17:49:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí