*-*Asi to popletu

*-*Asi to popletu

Anotace: (:-)***(:-)***(:-)

*******************
Jestli se dnes nepletu
asi pletu,já nevím...
koná se sraz popletů
kde...to nepovím...
kdo má zájem z popletů
tak ať klidně přijde
vždyť i já jsem asi tu
lavička se všude najde.
Spletla jsem snad
datum srazu?
Je za tepla či za mrazu?
Popletové přece chodí
jak se to každému hodí.
Rádi se i vodou brodí
v louži nebo v potůčku
spletla jsem se miláčku?

Tak teď nevím,čekat dál
aby se mi kdekdo smál?
Vždyť každý řekne“popleto“
necháme to na léto…
No tak dobře,já si počkám
a všech popletů se dočkám.
Jestli to zas nespleteme
a půjdeme tam kam chceme.
A když jdeme a moc prší
půjčím deštník smečce vlčí
z ničeho nic nedělám si
jen z popletů vystřelím si
jeden papírový květ
nebo růží třeba pět
to zahradníka nermoutí
totiž...srazíme se na pouti...
--------------------
~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 07.07.2021
Přečteno 117x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, šerý, Frr, Psavec, mkinka, Vivien, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obrázky i text mě dostal do pohody. Opravdu milé .

07.07.2021 17:32:58 | mkinka

Pletu často, jen žádný svetr ve skříni, tož tak zase se mnou. Těší mě, že v tom nejedu sama.

07.07.2021 15:55:28 | Vivien

...nevím, jak to děláš, ale tvé texty...mě popletu...vždycky potěší...;-)

07.07.2021 15:22:23 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí