*-*Jemně ji uložím

*-*Jemně ji uložím

Anotace: =====(*!*)=====

--------------------
Dnes ve snu cítím na tvářích
tu jeho něžnou ruku
a nechci „jenom ve verších“
mu padnout kolem krku.

Jinak to lásko nepůjde
jak ve spánku a v básni,
zpět totiž cesta nevede.
Tak dobrou noc.A zhasni.

Teď zavřu oči,to už spím?
Něco mě na prsou tíží,
asi se honem probudím
na mně si má kočka leží.

Jemně ji uložím vedle sebe
ona jen koukne a spí dál.
Zahřeje mne zahřeje tebe
vždyť ty ses mi zase lásko zdál.

----------------
----------------------------

 

Autor Květka Š., 13.07.2021
Přečteno 111x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak spinká i moje čičí. Super.

13.07.2021 17:07:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí