Křeče

Křeče

Ve chvílích jako tyto
Pomáhají jen nádechy a výdechy
Vydolované z hlubin břicha
Abych se nezalkla žlučí
Která mi prýští žilami
Hledá místo kde by mohla vytrysknout
A zničit všechno co jí stojí v cestě

Když hudba zní jako umíráček
Zatínám nehty do kůže na předloktí
Abych se nezalkla vlastním žalem
Který živí žluč
Dotýkám se sama sebe
Abych se nepustila
Nevzdálila se
A neuvěřila hlavě
Která konstruuje situace a miliony scénářů se špatnými konci

Nechala jsem za sebou všechny věci
Které mě spojovaly s tebou
Aby mi ve svalech zůstal třes
Když někdo zmíní tvoje jméno
Jako připomínku nejhorších momentů
Kdy jsem byla s tebou
A přesto sama
Uzavřená v křeči
Neexistujících možností úniku
Autor její alter ego, 13.07.2021
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Nao Kinjú
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí