Radost

Radost

Radostí plníš 

nitro to mé.

Radostí z každého 

nového dne.

 

Moudrost a krásu

v sobě skrýváš

Jak slunce stačí 

jen když se díváš.

 

Jak nádherný květ 

v zahradě života stojíš.

Krásu a radost

uvnitř mě - tam pevně držíš

 

Ty víš... .

 

Autor Protos1182, 16.07.2021
Přečteno 168x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí