Vězenkyně

Vězenkyně

Anotace: ...

V kleci mě zavřou,abych prej neběhala
že svět je velkej a já moc malá.
Duši mi rozbili,kdo ji ted´ zacelí
jsem vezněm v kleci z chirurgický oceli.
Srdce mi zlomili,kdo ho těd´ uzdraví
mám nezkrotnou povahu a boty toulavý.
Pučte mi nůž,přeřežu oka sítě
to co já získám,hned mi zas zabavíte.
Nechte mě létat,když Bůh dal mi křídla
je málo věcí,co bych vám nenabídla.
Nechci žít v království,co plný je ochozů
nachci bejt strojem vyřazenym z provozu.
Kdo vám dal právo svobodu zatýkat
chci vyletět k nebi a hvězd se dotýkat.
Nebudu čoklem uvázaným k rětězu
vězěn´skej život já prostě nesnesu.
Nechtě mě běžet,zlost vě mě doutná
otěvřte dveře,sundejte pouta.
Nezůstanu v koutě,kde ste mě nechali stát
zbyla mi vůle,za život budu se rvát.
Ten pohár nenávisti brzo mi přeteče
tělo tu zůstane,však duše uteče.
Autor Michelll, 15.03.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobrá ,ale ten rým mi nesedí moh být aspon ob řádek,ne každý řádek... snad víš jak to myslím... ale to je jen můj pocit...

12.04.2007 20:24:00 | Chonglee

Přidávám se, je to paráda!!! Jen tak dál...

15.03.2007 17:35:00 | Sophia

Fakt perfektní:), moc se mi to líbí

15.03.2007 16:23:00 | Evellin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí