Slivovice

Slivovice

Piju, ale jsem střízlivý 

dokud mozej funguje. 

Mozek i srdce vi

koho tělo miluje.

 

Žít  a nechat žít 

Cítit a mít chuť políbit.

Že piji vic, než  se má

to Ty jsi ta kráska má.

 

Slivovice mel jsem dnes již dost.

Tak Tobě píši pro radost

Že miluji tě cele.

Tak líbat Tebe chci

Po celém nahém těle 

krásko milovaná.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 28.07.2021
Přečteno 99x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí